Nieuwsoverzicht

Moove Walk

Wandel in je eigen tempo met ons mee.
Vanaf 4 juni elke dinsdagochtend van 09.30u tot 10.30u.

Lees meer

Buitenspeeldag is op 19 juni

Op woensdagmiddag 19 juni organiseren Jantje Beton en Nickelodeon de Buitenspeeldag. 
Lees meer

Sterrenbuurtfeest op 7 september

We organiseren dan voor jong en oud een groot Sterrenbuurtfeest op het grasveld aan de Sterrenlaan. 
Lees meer

Gouden Glitter Buurtbingo op 11 juli

Speciaal voor de Sterrenbuurt organiseren we samen met wijkmakelaar Carmen een bingo met leuke prijsje op donderdagavond 11 juli van 19:30 tot uiterlijk 22:00.
 
Lees meer
14 maart 2024

Kom paaseieren zoeken en lever de kleurplaat in

Op zaterdag 30 maart komt de paashaas langs in de Sterrenbuurt. Speciaal voor onze jeugdige sterren(donkers) zijn er eieren verstopt in en rond de speeltuin aan de Sirius (ter hoogte van Sirius 120).
Lees meer

Wij bedanken Rob van Aperen

Al in 2015 startte Rob de WhatsApp-alarmgroepen voor de Sterrenbuurt. En daarmee indirect ook de buurtpreventie-activiteiten uit de werkgroep Sterrenwacht. Rob, met als bijnaam ‘de Sheriff,’ heeft helaas besloten zijn bijdrage aan de Stichting Sterrenbuurt over te dragen. Jammer, want mede dankzij zijn inspanningen is de Sterrenbuurt een hele fijne en veilige buurt. Namens alle kernleden van de Stichting willen we Rob dan ook bedanken! 

Lees hier het afscheidswoordje van Rob

Lees meer
6 juli 2023

Sterrenslag Festival 2023

Wij willen het onderlinge contacten tussen de buurtbewoners jong én oud bevorderen. Én iedereen trots laten zijn op de Sterrenbuurt! Daarom organiseert Stichting Sterrenbuurt op zaterdagmiddag 9 september voor de 2e keer het Sterrenslag Festival. 

Lees meer
geplaatst: 4 april 2023

Het Buurtbakkie gaat op herhaling

Deze keer niet alleen met Wijkmakelaar Carmen, maar ook met de leidinggevenden die betrokken zijn bij onze kinderen op de Sterrendonk.

Lees meer
15 maart 2023

Buitenspeeldag

Al jaren is de Buitenspeeldag in de Sterrenbuurt een vast gegeven waar veel kinderen uit heel Oosterhout samen met elkaar verschillende activiteiten ondernemen en ouders bij elkaar komen.

Lees meer
Stormbaan
17 september 2022

Sterrenslag groot succes!

Op zaterdag 17 september kwam er gelukkig loon naar werken voor de vrijwilligers van Stichting Sterrenbuurt. Ondanks de niet zo’n goede weersvoorspellingen, kon de eerste editie van het Sterrenslag Festival rekenen op een mooi deelnemersaantal voor de Sterrenslag zeskamp en veel bezoekers voor het kleinschalige festival. Zij werden allemaal getrakteerd op een onverwacht mooie zonnige middag op het grasveld aan de Sterrenlaan.
Lees meer
Item 1-10 van de 11 Volgende pagina »