Sterrenslag Festival 2023

Wij willen het onderlinge contacten tussen de buurtbewoners jong én oud bevorderen. Én iedereen trots laten zijn op de Sterrenbuurt! Daarom organiseert Stichting Sterrenbuurt op zaterdagmiddag 9 september voor de 2e keer het Sterrenslag Festival. 

Sterrenslag

Op de (gras)velden aan de Sterrenlaan rond basisschool De Sterrendonk verschijnen een flink aantal grote spellen voor een zeskamp in teamverband en om mee te spelen. Zoals een stormbaan en nog veel meer onderdelen. Teams trekken ten strijden voor de hoogste eer. Het evenement richt zich op de inwoners van de Sterrenbuurt, maar is open voor iedereen.

Schrijf je in voor een fantastische middag met sport en spel op zaterdagmiddag 9 september tussen 13.00 en 16.30 uur.

Je wordt ingedeeld in een team en kunt je alleen of samen met een vriendje of vriendinnetje inschrijven. Een team bestaat uit minimaal 4 en maximaal 6 personen. Minimale leeftijd is 7 jaar. Het is ook mogelijk om als een compleet ouder/kind team in te schrijven. Die bestaat uit 2 volwassen en 2 tot 4 kinderen.

Schrijf je hier in

 

Festival

Ondertussen speelt de muziek en kan iedereen kijken en bijkomen vanaf het picknick veld. Dus neem je stoel of kleedje mee. En kun je meedoen aan heleboel leuke activiteiten voor jong en oud.

Ontmoet je buren voor een praatje, knutsel mee voor een Halloween versiering of timmer een vogelhuisje, laat je schminken of speel samen wat oud, en nieuw,  Hollandse spelletjes en dans mee op de muziek. 

Kom zeker even kijken en even een gezellig praatje maken. Tot dan.